Zipping Realisatie

 

Leuk zo’n plan, maar ik moet het nog zien gebeuren
Hoe krijgen we dat nu weer voor elkaar?
Daar hebben we toch geen tijd voor!
En wat betekent dat voor mijn werk?
Hoe kan ik daar ongeschonden uit komen?
Laten we er voor gaan!

 

Optimaal resultaat uit uw samenwerking, daar gaat het om.

Waar u, al dan niet ondersteund door Zipping Visie, een helder beeld hebt van de te realiseren samenwerking, dient deze nog wel te worden ingericht, en dat houdt nogal wat in, zeker als u dit nog niet vaak heeft gedaan.

Om dat optimale resultaat uit uw samenwerking te bereiken dienen alle succesfactoren voor samenwerking naadloos op elkaar aan te sluiten. Alleen zo kunnen alle samenwerkende partijen zichzelf blijven, in hun kracht blijven zitten en tegelijkertijd elkaar versterken.

Dat is de visie van Zipping en daarop is de Zipping methode gebaseerd. U helpen deze succesvolle samenwerking te realiseren, dat is onze core business, we doen het graag en we zijn er goed in.

Zipping begeleidt de inrichting en implementatie van uw fusie, shared service center, outsourcing of andere ketensamenwerking van A tot Z. Wij ritsen voor u alle succesfactoren voor resultaat uit uw samenwerking naadloos aan elkaar.

 

Het resultaat


- De samenwerkende partijen versterken elkaar weer;
- De samenwerkingsdoelen worden gerealiseerd: financieel, snelheid, ontzorging of anders;
- De kwaliteit van de dienstverlening is hoger;
- Het samenwerken is weer leuk en aantrekkelijk en…
- U krijgt minder gedoe en meer profijt uit de samenwerking!

 

Onze aanpak


Met Zipping Realisatie heeft u de beschikking over een ervaren verandermanager die volgens het gedragen plan de realisatie voor zijn rekening neemt. Verandermanagement gaat verder dan project- of programmamanagement, wij geloven namelijk dat het niet gaat om het van A tot Z uitvoeren van het plan, maar om het realiseren van resultaat uit samenwerking. Wij zullen u daarom ook gedurende het hele traject begeleiden waar het gaat om draagvlak, voortschrijdend inzicht en vooral de geleverde waarde die het verandertraject beoogt te bereiken.

Zoals u bij het sluiten van een ritssluiting het lipje neer klapt zodat de ritssluiting niet meer uit zichzelf open gaat, is borging van een gerealiseerde samenwerking van groot belang. Deze borging mag u ook van ons verwachten. Zodra het verander- of projectteam is ontbonden bent u zelf in staat om de samenwerking op peil te houden.

Wij begrijpen dat de dagelijkse operatie voorrang heeft op structurele verbeteringen en dat de samenwerking zijn eigen leven kan gaan leiden. Daarom is Zipping er ook voor u ná de realisatie van uw samenwerkingsverband. Met Zipping Beheer houden wij voor u een oogje in het zeil en zullen wij u met raad en daad ondersteunen om het gewenste resultaat uit uw samenwerking te blijven halen.

visie
realisatie
beheer
shots